Работно време: Пон.-Пет. (8.00 - 16.00)

Станбен објект Кисела Вода [Sold Out]

Објектот содржи приземје,7 ката и поткровје со станови од 19 м2 до 70 м2. Паркирањето се врши на локацијата и на две подземни нивоа. Стамбениот објект се наоѓа на атрактивна локација во населбата Кисела Вода во Скопје. Сместен е во амбиент опкружен со дрва и зеленило во непосредна близина на супер маркетот Веро, до општината на Кисела Вода.

Изградбата на објектот во целост ја почитува законската
регулатива и е во согласност со барањата за А-класа енергетски ефикасни згради. Вградените материјали се исклучително квалитетни, вградени на на професионален начин следејќи ги најновите иновации во градежништвото.

Погледнете го каталогот

Станови

СТАН - Тип 4
СТАН - Тип 4

Овој тип на двособен стан е достапен на: 

3 кат, стан 18

Квадратура: 53.50 м2

Паркинг