Работно време: Пон.-Пет. (8.00 - 16.00)

Станбен објект КИСЕЛА ВОДА

Објектот содржи приземје,7 ката и поткровје со станови од 19 м2 до 70 м2. Паркирањето се врши на локацијата и на две подземни нивоа. Стамбениот објект се наоѓа на атрактивна локација во населбата Кисела Вода во Скопје. Сместен е во амбиент опкружен со дрва и зеленило во непосредна близина на супер маркетот Веро, до општината на Кисела Вода.

Изградбата на објектот во целост ја почитува законската
регулатива и е во согласност со барањата за А-класа енергетски ефикасни згради. Вградените материјали се исклучително квалитетни, вградени на на професионален начин следејќи ги најновите иновации во градежништвото.

Погледнете го каталогот

Станови

СТАН - Тип 4
СТАН - Тип 4

Овој тип на двособен стан е достапен на: 

5 кат, стан 29

7 кат, стан 41

Квадратура: 53.50 м2

СТАН - Тип 5
СТАН - Тип 5

Овој тип на двособен стан е достапен на:

4 кат, стан 24 

5 кат, стан 30

Квадратура: 53.51 м2

СТАН - Тип 10
СТАН - Тип 10

Овој тип на двособен стан е достапен на: 

8 кат поткровје, стан 47

Квадратура: 50.65 м2

СТАН - Тип 11
СТАН - Тип 11

Овој тип на двособен стан е достапен на: 

8 кат поткровје, стан 48

Квадратура: 50.72 м2

СТАН - Тип 12
СТАН - Тип 12

Овој тип на четворособен стан е достапен на: 

8 кат поткровје, стан 49

Квадратура: 69.87 м2

Деловен простор

Деловен простор локал 1 - приземје
Деловен простор локал 1 - приземје

Под: керамички плочки;

57.90 м2

Деловен простор локал 2 - приземје
Деловен простор локал 2 - приземје

Под: керамички плочки;

161.60 м2

Паркинг