Работно време: Пон.-Пет. (8.00 - 16.00)

Паркинг - второ подземно ниво

Паркинг - второ подземно ниво


Станови

СТАН - Тип 4
СТАН - Тип 4

Овој тип на двособен стан е достапен на: 

3 кат, стан 18

Квадратура: 53.50 м2

Паркинг