Работно време: Пон.-Пет. (8.00 - 16.00)

ХАНТЕРС

20 години успешно градиме!

Прочитај повеќе

ХАНТЕРС

20 години успешно градиме!

Прочитај повеќе

ХАНТЕРС

20 години успешно градиме!

Прочитај повеќе

ЗАДОВОЛНИТЕ КУПУВАЧИ СЕ НАШИОТ МОТИВ ЗА ПОНАТАМОШНИ ИЗВЕДБИ

Објектите кои служат за Вашите станбени и деловни намени, изградени се во согласност со стандардите за квалитет:100ГЕОПАТОЛОШКО И ЕЛЕКТРОМАГНЕТНО ЗАШТИТЕНИ
100ФУНКЦИОНАЛНИ
100ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСНИ
100АСЕИЗМИЧКИ ТЕСТИРАНИ

Соработувајте со нас

Потребна Ви е градежна компанија?

Контактирајте не