Работно време: Пон.-Пет. (8.00 - 16.00)

ЗА НАС

Хантерс


ХАНТЕРС ДООЕЛ Скопје е градежна компанија која се занимава со инвестирање, проектирање, изградба и продажба на станови. Компанијата постои веќе 20 години и има изведено над 200 објекти со најразлична намена како што се: комерцијални, јавни, индустриски, административни и станбени објекти во Македонија и во странство. Богатата референтна листа е надополнета со експертиза, современа сопствена опрема и квалификуван кадар. Доказ за успешното работење се бројните клиенти кои доаѓаат по препорака на задоволните клиенти со кои компанијата соработувала во минатото.

20 години искуство

200+ објекти изградено

100% задоволни клиенти

100ГЕОПАТОЛОШКО И ЕЛЕКТРОМАГНЕТНО ЗАШТИТЕНИ
100ФУНКЦИОНАЛНИ
100ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСНИ
100АСЕИЗМИЧКИ ТЕСТИРАНИ

Соработувајте со нас

Потребна Ви е градежна компанија?

Контактирајте не