Работно време: Пон.-Пет. (8.00 - 16.00)

СТАН - Тип 4

СТАН - Тип 4


Овој тип на двособен стан е достапен на: 

6 кат, стан 35

Квадратура: 53.50 м2

Станови

СТАН - Тип 4
СТАН - Тип 4

Овој тип на двособен стан е достапен на: 

6 кат, стан 35

Квадратура: 53.50 м2

СТАН - Тип 11
СТАН - Тип 11

Овој тип на двособен стан е достапен на: 

8 кат поткровје, стан 48

Квадратура: 50.72 м2

СТАН - Тип 6
СТАН - Тип 6

Овој тип на трособен стан е достапен на:

8 кат, стан 45

Квадратура: 58.60 м2

СТАН-ТИП 2
СТАН-ТИП 2

Овој тип на двособен стан е достапен на: 

5 кат, стан 32

Квадратура: 33.50 м2

Деловен простор

Деловен простор локал 1 - приземје
Деловен простор локал 1 - приземје

Под: керамички плочки;

57.90 м2

Деловен простор локал 2 - приземје
Деловен простор локал 2 - приземје

Под: керамички плочки;

161.60 м2

Паркинг