Работно време: Пон.-Пет. (8.00 - 16.00)

Паркинг

Паркинг


Станови

СТАН - Тип 2
СТАН - Тип 2

Овој тип на четворособен стан е достапен на:

Приземје, стан 1А 

Квадратура: 97 м2

СТАН - Тип 3
СТАН - Тип 3

Овој тип на четворособен стан е достапен на:

1 Кат, стан 2А 

Квадратура: 109 м2

Подрумски простории

Паркинг