Работно време: Пон.-Пет. (8.00 - 16.00)

СТАН - Тип 3

СТАН - Тип 3


Овој тип на четворособен стан е достапен на:

1 Кат, стан 2А 

Квадратура: 109 м2

Станови

СТАН - Тип 1
СТАН - Тип 1

Овој тип на двособен стан е достапен на:

Приземје, стан 1Б
Квадратура: 72 м2

СТАН - Тип 2
СТАН - Тип 2

Овој тип на четворособен стан е достапен на:

Приземје, стан 1А 

Квадратура: 97 м2

СТАН - Тип 3
СТАН - Тип 3

Овој тип на четворособен стан е достапен на:

1 Кат, стан 2А 

Квадратура: 109 м2

СТАН - Тип 4
СТАН - Тип 4

Овој тип на четворособен стан е достапен на:

Приземје, стан 1В 

Квадратура: 118 м2

Подрумски простории

Паркинг