Работно време: Пон.-Пет. (8.00 - 16.00)

Станбен објект Пржино [Sold Out]

Сопствена инвестиција станбен објект на ул. Пандо Кљашев бб, Скопје.

Стамбениот објект се наоѓа на Водно. Сместен е во природен амбиент во непосредна близина на автобуска станица последна 16. 
Објектот со приземје два ката и поткровје со станови од 72м2 до 118м2 со обезбеден паркинг простор. 
Изградбата е во согласност со најновите иновации во градежништвото.

Погледнете го каталогот


Станови

СТАН - Тип 2
СТАН - Тип 2

Овој тип на четворособен стан е достапен на:

Приземје, стан 1А 

Квадратура: 97 м2

СТАН - Тип 3
СТАН - Тип 3

Овој тип на четворособен стан е достапен на:

1 Кат, стан 2А 

Квадратура: 109 м2

Подрумски простории

Паркинг