Работно време: Пон.-Пет. (8.00 - 16.00)

Станбено-деловен објект Аеродром [Sold Out]

Станбено-деловен објект се наоѓа на атрактивна локација во населбата Аеродром во Скопје. Во непосредна близина на локацијата се наоѓаат неколку супермаркети, поликлиника, полициска станица, црква, училишта, градинки, факултети и автобуски постројки.

Објектот содржи приземје, 7 ката и поткровје со деловен простор и станови со површина од 35 м2 до 78 м2. Паркирањето се врши на ниво на локацијата и на две подземни нивоа.

Изградбата на објектот во целост ја почитува законската регулатива и е во согласност со барањата за А-класа енергетски ефикасни згради. Вградените материјали се исклучително квалитетни, тестирани и вградени на најпрофесионален начин.

Паркинг

Второ подземно ниво - 2
Второ подземно ниво - 2

Слободни паркинг места Број: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30

Прво подземно ниво - 1
Прво подземно ниво - 1

Слободни паркинг места Број: 45, 46, 47, 48, 55, 56

Надворешно паркирање 0
Надворешно паркирање 0

Слободни паркинг места Број: 6, 7, 8, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34