Работно време: Пон.-Пет. (8.00 - 16.00)

Станбено деловен објект Кисела Вода [Sold Out]

Објектот се наоѓа во населба Кисела Вода - Шампионче на ул. Димо Хаџи Димов бр.19 и бр.21. Мирна и тивка локација на само 5 минути од центарот на градот.
Објектот содржи приземје, 4 ката, поткровје и паркинг простор на две подземни нивоа.

Станбените простории се со површина од 27м2 до 90м2, деловни простории со површина од 56м2 до 149м2.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО КАТАЛОГОТ