Работно време: Пон.-Пет. (8.00 - 16.00)

Станбено деловен објект - Центар [Sold Out]

Наскоро ќе започне со градба станбено деловен објект на атрактивна локација во Центар.
Објектот содржи приземје, 5 ката, кровна градина и паркинг простор на две подземни нивоа.
Станбените простории се со површина од 46м2  до 65м2, деловни простории со површина од  31.5м2 до 221м2.
Поголема површина од објектот се деловни простории атрактивни за успешни бизниси.
Објектот е во близина на “Управата за јавни приходи”, Градска болница, Градскиот трговски центар, исто така и трговските центри Ramstore и Vero, многу банки,  супермаркети, аптеки, болници, училишта и автобуски постројки.