Работно време: Пон.-Пет. (8.00 - 16.00)

Станбен објект – Општина Гази Баба – Автокоманда [Sold Out]

Станбено деловниот објект се наоѓа во населба Ќерамидница, Општина Гази Баба во Скопје.
Објектот содржи приземје, 5 ката и поткровје со деловен простор, станови со површина
од 33.8 m2 до 85.7 m2 и паркинг на две подземни нивоа.
Во непосредна близина на објектот се наоѓа новиот трговски центар EAST GATE,
Кеј на Вардар, ресторан Дојрана, супермаркети, училишта, факултети
и автобуски постројки.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО КАТАЛОГОТ