Работно време: Пон.-Пет. (8.00 - 16.00)

Станбен објект Центар - Водњанска [Sold Out]

Станбен објект на ул. Шарски Одреди во Општина Центар, со станови од 40 м2 до 90 м2. Објектот е изграден со високо квалитетни материјали од 1 класа и претставува енергетски ефикасен објект со највисоки стандарди.