Работно време: Пон.-Пет. (8.00 - 16.00)

Станбен објект ЦЕНТАР

Наскоро ќе започне со градба станбено деловен објект во Центар, лоциран на Партизанска Улица, веднаш до автобуската станица после Соборна Црква.

Наскоро ќе ги приложиме скиците на станови како и сите информации во врска со станбено деловниот објект ЦЕНТАР.