Работно време: Пон.-Пет. (8.00 - 16.00)

СТАН - Тип 6

СТАН - Тип 6


Овој тип на трособен стан е достапен на:

8 кат, стан 45

Квадратура: 58.60 м2

Станови

СТАН - Тип 10
СТАН - Тип 10

Овој тип на двособен стан е достапен на: 

8 кат поткровје, стан 47

Квадратура: 50.65 м2

СТАН - Тип 11
СТАН - Тип 11

Овој тип на двособен стан е достапен на: 

8 кат поткровје, стан 48

Квадратура: 50.72 м2

СТАН - Тип 6
СТАН - Тип 6

Овој тип на трособен стан е достапен на:

8 кат, стан 45

Квадратура: 58.60 м2

Деловен простор

Деловен простор локал 1 - приземје
Деловен простор локал 1 - приземје

Под: керамички плочки;

57.90 м2

Деловен простор локал 2 - приземје
Деловен простор локал 2 - приземје

Под: керамички плочки;

161.60 м2

Паркинг