АКТУЕЛНИ ПОНУДИ


ЗАДОВОЛНИТЕ КУПУВАЧИ СЕ НАШИОТ МОТИВ ЗА ПОНАТАМОШНИ ИЗВЕДБИ


Објектите кои служат за Вашите станбени и деловни намени, изградени се во согласност  со стандардите за  квалитет:

%

ГЕОПАТОЛОШКО И ЕЛЕКТРОМАГНЕТНО ЗАШТИТЕНИ

%

ФУНКЦИОНАЛНИ

%

ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСНИ

%

АСЕИЗМИЧКИ ТЕСТИРАНИ

Хантерс лиценци

Зошто Хантерс!

ИСКУСТВО

ХАНТЕРС ДООЕЛ Скопје е компанија во областа на градежништвото која постои, расте и се развива од 2001 година до денес, и со нашето досегашно петнаесетгодишно искуство и изведени над 200 објекти, делуваме со мото –ПРИЛАГОДЛИВОСТ СПОРЕД МЕРКИ, ЖЕЛБИ, БАРАЊА И МОЖНОСТИ НА КУПУВАЧИТЕ СЕКОГАШ Е НАШ ПРИОРИТЕТ-

СИГУРНОСТ

Ви нудиме сигурност, квалитет, доследност и грижа во сите фази на проектирањето, изведбата, инвестирањето и купопродажбата на расположивиот простор во нашите објекти. Препознатливост во нашето работење е приемчив, љубезен пристап и отворена соработка при Вашиот избор на станбен и/ или деловен простор.

КВАЛИТЕТ

Нашите објекти се опремени со следниве висококвалитени материјали:

 • Фасада демит со 10цм стиропор и абриб,
 • Надворешни ѕидови со дебелина од 30цм (20цм цигла блок, 10цм стиропор и 2цм малтер),
 • Паркинг место со блокатор-жабица,
 • Кров од лим во облик на ќерамида,
 • Скалишта од керамички плочки,
 • Внатреши преградни ѕидови со дебелина од 16цм (12цм цигла, 4цм малтер (2+2)),
 • Ѕидови глетувани и обоени во бела боја,
 • Блиндор влезна врата во станот,
 • Столарија – ПВЦ 6 коморни прозорци, со термопан стакло 4/12/4мм,
 • Внатрешни врати,
 • Под од  Ламинат/ Таркет / Паркет
 • Плочки (ѕидни и подни) во тоалет, кујна и балкон/ логија/ тераса
 • Санитарија туш кабина или када со параван, мијалник, вц шоља, бојлер, казанче за вода прва класа
 • Вградени батерии прва класа за вода во тоалетот
 • Електрика со прекинувачи, штекери и фасонки со обични сијалици,
 • Греење преку градско централно греење/ елеткрични панели.